Jouw go-to webshop voor officiële documenten

Klaardocs is jouw ‘huisdokter’ voor juridisch advies. Met onze online tool stel je zelf alle mogelijke officiële documenten samen. En ook als je bijkomend advies kan gebruiken, staan we persoonlijk voor je klaar. Ervaren ondernemers Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden riepen Klaardocs namelijk in het leven om elke ondernemer – ook degenen zonder enige juridische kennis – bij te staan bij het opstellen van documenten.

HOE STEL JE EEN DOCUMENT OP? BEKIJK DEZE VIDEO

 
Dat Roos en Tom van aanpakken weten, merk je ook aan het succes van hun Limburgs incassobureau KLAAR Incasso. Daar gaan ze beiden tot het uiterste om de onbetaalde facturen van bedrijven te innen.
 
Waarom Klaardocs?
 
Officiële documenten zijn minder ingewikkeld dan je denkt
Wanneer professionele overeenkomsten of wettelijke voorwaarden ter sprake komen, zetten heel wat mensen spontaan een stapje achteruit. Deze documenten zijn echter helemaal niet zo moeilijk te ontcijferen. Meestal bestaan ze uit een basistekst die aangevuld wordt met specificaties die afhankelijk zijn van jouw doel of organisatie. Met de hulp van onze vraaggebaseerde tool, maak je die aanpassingen in enkele kliks.
  
Wat je zelf doet, doe je meestal beter
Een contract dat je zomaar in je handen geduwd krijgt, lees je meestal slechts diagonaal na. De kans is dan ook groot dat je sommige onjuistheden over hoofd ziet. Als je zelf achter het stuur zit bij het opstellen van officiële documenten, let je echter veel aandachtiger op de details. Met een beter resultaat tot gevolg.
Over de juridische en bedrijfseconomische aspecten hoef je je bij Klaardocs bovendien geen zorgen te maken. Al onze documenten werden zorgvuldig opgesteld door ons advocatenbureau.
 
Ellenlange meetings met advocaten? Jij hebt betere dingen te doen
Als ondernemer wil je elk uur van de dag zoveel mogelijk laten renderen. Op en af bellen, mailen en pendelen voor allerlei officiële documenten hoort daar niet bij. Daarom creëerden wij voor jou dit platform, waarmee in een tiental minuten tijd jouw op maat gemaakt document op je scherm verschijnt.
Bovendien betaal je voor jouw officiële documenten slechts een fractie van het uurloon van een advocaat. En dit voor een document met exact dezelfde waarde.

100% tevredenheidsgarantie
Wij staan achter onze documenten en professionele bijdragen aan jouw succes.
Onze 14-dagen niet tevreden / geld terug garantie betekent dat als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, wij met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat je tevreden bent, zelfs als dat een volledige terugbetaling betekent. 

 
Ontdekte jij ons uitgebreid aanbod al?