Incassobureau inschakelen

Een incassobureau inschakelen doe je zo


Stuurde je één of meerdere facturen uit die je klant na verschillende maanden nog steeds niet betaalde? Schakel dan een incassobureau in om je daar mee te helpen. KLAAR Incasso heeft enkel de onbetaalde factuur (of facturen) en de contactgegevens van je klant nodig om aan de slag te gaan.
 
KLAAR Incasso is een Limburgs incassobureau dat tot het uiterste gaat om je onbetaalde facturen te innen. Bij ons kan je rekenen op een doorgedreven en persoonlijke aanpak met respect voor je bedrijfsidentiteit en klanten.
Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden – de gezichten achter KLAAR Incasso – zijn ervaren ondernemers die van aanpakken weten en jouw bezorgdheden volledig begrijpen. Een klein maar vastberaden team dat jouw dossier ter harte neemt.

Eerste contact

Als je ons incassobureau inschakelt, starten we met een aangetekende brief die schriftelijk benadrukt wat je van je klant verwacht. Is je klant een bedrijf? Dan wachten we het antwoord een week af. Bij particulieren zijn we verplicht 14 dagen te wachten. Als er na die periode geen respons komt, schakelen we een versnelling hoger.

Nauwgezette opvolging

In een volgende stap proberen we je klant telefonisch of via andere kanalen zo snel mogelijk te bereiken. We helpen bemiddelen bij betwistingen en spreken een betaalbelofte af, al dan niet met betaalregeling. Hierna volgen we kort op of je klant de gemaakte beloftes naleeft. Blijft de betaling uit? Dan zetten we door in een volgende fase.

Oplossing binnen 3 weken

In elk soort van situatie mag je binnen de 3 weken meer duidelijkheid verwachten. Het kan dan gaan om de volledig betaalde factuur, de start van een afbetaalplan of merkbare vorderingen bij moeilijke procedures. Weigert je klant elke medewerking? Dan kies jij of we starten met een gerechtelijke procedure. Ook in dat geval staan we je bij totdat alle betalingsproblemen achter de rug zijn.

> KLAAR Incasso contacteren